Pratchuap

Vi kör lite var tredje dag med stranden, äventyr och hemma 😅 Man kan ju inte göra sig less och göra samma sak varje dag 😏

Idag kände vi för att köra upp till Pratchuap igen. Tog oss iväg tidigare än vanligt. Beställde tunnpannkakor från favorit restaurangen som barnen fick äta i salengen på vägen. 

När vi kom fram blev det återigen lunch i salengen på parkeringen från KFC och sen in för att små handla. Patrik hade även läst om en pågående insamling i Pratchuap av mat och förnödenheter till familjer som har det extra tufft i dessa tider. Köpte lite rissäckar, konserver, olja och drickyoghurt som vi for och lämnade till dom som tillhandahåller insamlingen. 

När vi lämnat det for vi och kikade på lite apor utmed berget, det kallas tydligen för just Monkey Mountain. For sedan vidare till stranden för att fika lite munkar till mellis. När vi sitter och fikar börjar det blåsa upp till regn så vi skyndar oss att fika klart för att sedan börja köra hemåt. Tur vi har regnskydd på salengen, dock blåser det rätt kallt. 

När vi körde hemåt hittade vi (eller så hittade dom oss) samma hundar som vi stötte på för några dagar sedan när vi körde där. Dom blev så glada och Patrik hade laddat upp med hundmat som vi gav dom. 

Väl tillbaka i Huay Yang for vi och matade några fler hundar som vi brukar mata dagligen. En är super energisk och alltid så sprallig och glad när vi kommer, den kallar vi för Roxy 😁
När hundarna fått mat åkte vi och beställde middag, hämtade våran tvätt (så lyxigt att kunna lämna in och få det tvättat 🙏🏼) och for sedan hem för att äta, duscha, leka och så vidare. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)